Alla inlägg den 26 september 2010

Av Frida Björk - 26 september 2010 17:18

Hejhej. ♥


ni som läste förra inlägget, elr... ni orka nog inte läsa allt det, HAHA. :P elr gjorde ni? ...

aja.


Idag var jag med Lukas typ hela dan!! Vi var hos honom. Älskar att va där för han har världens mysigaste hund Sigge & världens sötaste lillebror på 8 år som heter Hugo. :D Älskar att barnsla mig med honom. Hugo är den enda som får mig att bli sådär löjligt himla BARNSLIG. Älskar dej gubbeeeeeeeeen. :) Sen ville Hugo baka muffins.

Lukas bah: Neej, ta glass istället.

Hugo: NÄÄÄÄÄÄÄÄ, jag vill baka chokladmuffins. Frida med!!

Jag: Jasså... ?

Lukas: huh?

Jag: Klart jag vill !

Sedan sjöng jag o Hugo "vi vill baka" tusen gånger om. haha, lukas storbrorsa tp fick lite damp på oss. sen kom lukas mamma ner o bah:

Vem förbjuder bakning här Frida? ( hans mamma e asschysst btw (; )

Jag: lukas!

Lukas: Ah .,. men... får vi då?

Hans mamma: KLART !


Sen baka vi då. Asgott blev det. :DD:D::D:D:D Sen skulle hugo hem till en kompis :( då blev ja ledsen, men hade ju lukas kvaaaaaar.:P Vi såg på skräckis. HAHAHAHA. Lukas "tråkig film..." Jag "HJÄÄÄÄÄÄÄLP, OMG, AAAAAAA!"

Haha, klart man tkr skräckisar e läskiga. D:


Bästa dan med Lukas, och Hugo då. :D ♥

Kram på dagen och på er! <3

ps. AMANDA FYLLER ÅR OM 3 DAGAR! 13 ÅR, :d

Av Frida Björk - 26 september 2010 16:58

Denna texten är till dej, Lukas. ♥


Jag har känt dig ändasen dagis. Vi var bra kompisar och lekte varje dag. Vi var riktiga polare, mannen. Tiden gick och i sexan var vi inte så bra kompisar. Du hängde med din dåvarande tjej och vi bråkade en gång, mycket. Det blev ett nytt år, 2010. Du sa förlåt och vi pratade i telefon. I skolan pratade vi mycket och allt slutade med att vi blev vänner igen. Du gjorde slut med din tjej samtidigt. Vi var med varandra varje dag, skrattade hela tiden och älskade att vara med varandra. Vi började gilla varandra och den 15 februari blev vi tillsammans. Tiden tillsammans med dig har varit helt underbar. Alla gånger vi varit med varandra, liseberg, alla gånger vi vart på bio, alla gånger vi vart i stan, alla gånger vi sovit över & bara varit med varandra. Du är helt underbar älskling, och jag tänker inte byta ut dig mot någon. Och jag hoppas att du inte byter ut mig, för då skulle jag tagit självmord. Du är så fin, snäll, rolig ... jag gråter, du är så underbar. Skulle aldrig klara mig utan dig, du är bäst. Släpper aldrig taget om dig, aldrig någonsin. Hoppar du hoppar jag. Vi kommer vara tillsammans varje dag tills döden skiljer oss åt. Fast då ligger vi antaglien i samma grav. Du är hela mitt hjärta och jag tänker aldrig släppa in en annan kille där inne. Jag ville bara skriva det, för det är du värd och jag skriver gärna världens tjockaste bok om hur mycket jag älskar dig. För du vet ju, att jag älskar dig mer än något annat i hela världen? Det är sant. Jag älskar dig så otroligt obeskrivligt mycket. Lukas, du är bäst.


Jag älskar dig Lukas Jonsson. ♥

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards